Skip to main content

Política de privacitat

Farmàcia Comaposada garanteix la privacitat de les dades de caràcter personal aportats, segons el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).

La visita a aquesta pàgina web no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre si mateix, no obstant això, durant la visita és possible que se sol·licitin dades de caràcter personal a través de formularis.

Aquestes dades seran incorporades a un fitxer responsabilitat de Farmàcia Comaposada i seran utilitzades amb la finalitat de contestar la sol·licitud realitzada per la seva banda i per enviar-los informació de la nostra empresa i serveis per qualsevol mitjà de comunicació. A l’enviar aquest formulari, vostè està acceptant explícitament la recepció dels mateixos. Aquestes dades s’han de cancel·lar a petició seva o un cop satisfet la finalitat per la qual van ser recollides.

Com exercitar els drets: Els usuaris poden dirigir una comunicació per escrit a Farmàcia Comaposada amb domicili a C/ Centre, 29 La Garriga (08530), o a l’adreça de correu electrònic farmacomaposada@gmail.com incloent en tots dos casos una fotocòpia del seu DNI o un altre document identificatiu similar, per exercir els seus drets, que són els següents:

● Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: vostè podrà preguntar a Farmàcia Comaposada si aquesta empresa està tractant les seves dades.

● Dret a sol·licitar la seva rectificació (en cas que siguin incorrectes) o supressió.

● Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, en el cas únicament seran conservats per

Farmàcia Comaposada per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

● Dret a oposar-se a l’tractament: Farmàcia Comaposada deixarà de tractar les dades en la forma que vostè indiqui, llevat que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la

defensa de possibles reclamacions s’hagin de seguir tractant.

● Dret a la portabilitat de les dades: en cas que vulgui que les seves dades siguin tractades per una altra

signatura, Farmàcia Comaposada li facilitarà la portabilitat de les seves dades a el nou responsable.

Possibilitat de retirar el consentiment: en el cas que s’hagi atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, vostè té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud de l’tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Com reclamar davant l’Autoritat de Control: Si un usuari considera que hi ha un problema amb la forma en què Farmàcia Comaposada està manejant les seves dades, pot dirigir les seves reclamacions a l’autoritat de protecció de dades que correspongui, sent l’Agència Espanyola de protecció de Dades la indicada en el cas d’Espanya

La negativa a proporcionar les dades suposarà la no prestació o la impossibilitat d’accedir a el servei per als que eren sol·licitats. Vostè té dret a rebre resposta de qualsevol pregunta, consulta o aclariment que li sorgeixi derivada d’aquest formulari.

Les parts se sotmeten, a elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de el domicili de l’propietari de la pàgina web.

Obrir xat
Hola, com podem ajudar-te?
Hola 👋, Com podem ajudar-te?