Anàlisi dermocosmètica

Et volem ajudar a tenir cura, preservar i embellir el cutis, el cos i el cabell. Perquè ens importa el teu benestar.

Tenim a la teva disposició tota la gamma de productes dermocosmètics tant per dona com per l’home.

Pell atòpica, al·lèrgies cutànies, vermellors, pell resseca, mixta o grassa… sigui quin sigui el teu problema t’oferim solucions testades clínicament.

A la Dermocosmètica unim la ciència, la investigació i els avenços tecnològics de la Dermatologia i la Cosmètica, i fusionem bellesa i salut per tal de tenir cura del teu cutis, cos i cabell. És l’àrea de la dermatologia que es preocupa no només de la salut sinó també de l’estètica de la pell, i soluciona o tracta els desequilibris o patologies cutànies sense deixar de banda la bellesa. És per això que els productes dermocosmètics són elaborats, desenvolupats i produïts amb les mateixes normes i exigències que les d’un medicament i amb qualitat farmacèutica, i estan testats clínicament assegurant la seva eficàcia i minimitzant els problemes de tolerància, reacció o al·lèrgia.

Per a qui són recomanables els productes dermocosmètics?

Per la seva indubtable qualitat i eficiència són recomanables per a tothom, i sobretot per a les persones amb pell sensible.

Són igualment aconsellables per pells mixtes i grasses, per pells en general intolerants a cremes hidratants, als tractaments de cosmètica tradicional i fins i tot a sabons, xampús, desodorants i altres productes d’higiene, així com també als maquillatges comuns.