Skip to main content

Qui som

La Farmàcia Comaposada va obrir les seves portes l’any 1988 al c/Centre 29 de La Garriga, al bell mig del poble, just davant la Plaça de l’Església.

La farmacèutica titular, Josefina Comaposada i Beringues, compta amb un equip de farmacèutics, tècnics i auxiliars que tenen com a missió vetllar per la salut i benestar dels seus pacients i clients. Aquest equip destaca per tenir una formació professional continuada que els permet estar al dia de totes les novetats en productes i serveis de les diferents àrees sanitàries, així com per l’atenció personalitzada que posen a disposició del públic per tal de poder atendre, informar, orientar i dispensar de la manera més correcta, sempre al servei de les persones.

En aquests més de 30 anys la nostra filosofia també ha estat innovar, créixer i evolucionar professionalment. Així, l’any 2000, vam fer una primera remodelació i ampliació de l’establiment que va permetre no sols un canvi i modernització en el seu interiorisme, sinó la inauguració d’un nou espai d’Ortopèdia, únic a la població acreditat per la Generalitat de Catalunya amb l’autorització sanitària per a dispensar articles ortoprotètics estàndards i adaptats. Aquest espai, com la resta d’àrees de salut de la farmàcia, com Dietètica, Homeopatia, Fitoteràpia, Fórmules Magistrals, Analítiques i Controls, etc., compta sempre amb l’assessorament i professionalitat del nostre personal per respondre i atendre qualsevol dubte o consulta.

L’any 2017 vam fer una nova i important reforma ampliant l’espai d’atenció al client i creant un modern magatzem robotitzat. Aquest incorpora un sistema de tecnologia d’avantguarda que ens permet controlar i agilitzar de forma més eficaç la dispensació dels medicaments, aconseguint a més una gestió del magatzem molt més eficient. D’aquesta manera també assegurem stocks més estables i més bon servei per als nostres clients.

Obrir xat
Hola, com podem ajudar-te?
Hola 👋, Com podem ajudar-te?