Skip to main content

Targeta client

A la Farmàcia Comaposada et donem la possibilitat de fer una Targeta Client, amb la qual volem premiar la teva fidelitat i ajudar-te a estalviar.

La nostra farmàcia forma part de les més de 500 farmàcies de la xarxa XarxaFarma, una realitat empresarial que es caracteritza per una gestió rigorosa, compromesa i adaptada als grans canvis del sector.

Què és XarxaFarma?

XarxaFarma va néixer l’any 2000 de la iniciativa d’un grup de farmacèutics innovadors per tal d’afrontar els nous reptes del món de la farmàcia del segle XXI. El principal objectiu de XarxaFarma és donar un valor afegit a les compres en Parafarmàcia, i així oferir uns avantatges que milloren el servei i l’atenció a l’usuari.

Funcionament de la Targeta Client

XarxaFarma posa a disposició dels clients de les farmàcies que pertanyen al seu grup una Targeta Client amb avantatges exclusius, que et permetran obtenir xecs de descompte que podràs bescanviar en productes de Parafarmàcia.

  • Aquestes compres podran fer-se a qualsevol de les farmàcies de la Xarxa* i acumular-les en un període màxim d’un any.
  • Quan les teves compres arribin a la xifra acumulada de 200 € rebràs un Xec de Fidelitat per valor de 6 €. Aquests xecs passaran a ser de 12 € si superes la quantitat de 1.000 € en les teves compres d’un any.

També pots descarregar-te l’App de la Targeta Client, per utilitzar-la amb tota comoditat des del teu mòbil.

Com sol·licitar la targeta client?

Pots fer-ho presencialment a la farmàcia o bé fent click aquí

*Cerca el Punt Vermell distintiu que destaca a l’exterior de totes les farmàcies que pertanyen al grup.

Visita la pàgina web www.xarxafarma.com

Obrir xat
Hola, com podem ajudar-te?
Hola 👋, Com podem ajudar-te?