Salut Integrativa PNIE

(PsicoNeuroImmunoEndocrinologia)

La Psico Neuro Immuno Endocrinologia o PNIE és una disciplina integrativa que estudia la relació entre el sistema nerviós, hormonal, immune i la conducta dels humans. El nostre objectiu és entendre el mecanisme pel qual perdem l’equilibri de la nostra salut, estudiant com el nostre sistema immunitari està comunicat amb el sistema nerviós central i el sistema endocrí afectant a la seva interacció amb la salut emocional, anímica i social.

Estem davant del nou paradigma de la salut, on entendre la connexió entre els microorganismes, la immunitat i el nostre comportament és fonamental. Els microorganismes de l’intestí estan directament relacionats amb el sistema nerviós central, així com amb el nostre estat anímic. I tenir una alteració a l’intestí pot afavorir a moltes patologies com ara el colon irritable o la depressió. Es tracta de trobar la causa d’aquests desequilibris per tal de poder-los tornar a restaurar.

Aquestes alteracions dependran molt de cada persona, per això la PNIE ofereix un pla individualitzat on t’escoltem per arribar al fons de la qüestió de manera personalitzada i oferir un pla de tractament enfocat a cada alteració en concret.

Estàs cansat d’estar cansat? Estàs cansat de no tenir prou energia, de tenir dolor crònic o de no dormir bé?

Aquí t’oferim l’oportunitat d’anar més enllà des d’una visió integrativa, on intentem ajudar-te i aconsellar-te per tenir una millor qualitat de vida. Ens interessa trobar l’origen del problema per tal de poder entendre el perquè dels símptomes i poder millorar-los.

Tens un problema i estàs cansat de no millorar? Vine i demana’ns hora!